2012. szeptember 12.

B63 - For Energy


Köszönjük az termékmintát a B63 team-nek. Magát az italt pedig Svájcból kaptuk.

Kibontás után egy kellemes tutti-frutti gyümölcs íz fogadott.  A korty első felében kellemesen édes, lágy érzés kerít hatalmába. Ez a lágyság végig kísérte az italt egészen a lenyelésig. Ettől a furcsa érzéstől az ital még kellemesebb.  Színében nem tér el a jól megszokott energiaital színektől. Szénsavassága pont ideális egy jól behűtőt darab elfogyasztásához. Minőség szempontjából a hazai olcsó, de jobb fajták között is a felső szegmensben kapna helyet. Itthon sajnos nem forgalmazzák. Kellemetlen utóíze nincs, nem savas/savanyú. Bár megjegyezném, hogy a 4db termékminta közül kettő mutatott egy kis savanyúságot a végére. Koffein tartalma 32mg/100ml.

A doboz megjelenése eléggé feltűnő. A fő domináló színek a kék és a piros, mely jól harmonizál egymással. Legfeltűnőbb eleme a hatalmas "B63" felírat, mely uralja az egész dobozt. Ezzel a dizájnnal biztos hogy nem fog beolvadni a tucat termékek közé a polcon :)

A dobozon helyet kapott az Angol felirat mellet az Arab is. Mint megtudtuk forgalmazzák a közel-keleten is, ezért is került rá.

Mindenképpen ajánlottat érdemel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése