2013. április 6.

Black Energy - Mike Tyson sorozat


Az eddig sikeresen megszerzett Black Energy italokat egy nagy bejegyzésben mutatjuk be nektek. 


Black Energy Original:
Talán senkinek sem kell bemutatni az itthon is megvásárolható Black Energy-t Mike Tyson arcképével. Maga az ital átlagos kategóriába tartozik. Megszokott tutti-frutti íz, sárga szín, hozzá magas koffein tartalom: 32mg/100ml. Sajnos meglehetősen savas az ital, és ennek megfelelően savanyú szájízt hagy hátra. Ennél többet pedig nem is nyújt. A doboz megjelenése nagyon pofás, de a benne található ital átlagos. 

Ittunk már jobbat is ebben a kategóriában.









Black Energy Sugarzero:
Teljesen átlagos cukormentes energiaital. Meglepetést okozott viszont, mert a fentebb olvasható Original-lal ellentétben egyáltalán nem savas. Kellemesen lágy az íze. Az egyetlen probléma vele, hogy nincs benne cukor :D De, a poént félre téve a cukormentes energiaitalok között a jobbakhoz sorolnám. Koffein tartalma 32mg/100ml, színe pedig sárga.












Black Energy - Kamikaze:

Ez az energiaital elég különleges. Nem csak az ital színe miatt, hanem az izésítésében is. A Black Energy - Kamikaze ugyanis kék Curacao és Lime ízesítésű. Enyhén kesernyés, picit csípős ízű. A kesernyés íz, és a picit csípős hatás a kék curacao-nak köszönhető. Mind e mellé persze párosul egy picit édes íz, ami az egész ital "mélyében" található. 

Egy kis érdekesség a kék curacao italról:

Eredetileg Amszterdamban zöld curacaonarancsból borpárlattal és cukorral állították elő. Különböző színű lehet, de ez már mesterséges aroma kérdése. Természetesen a kék a legismertebb. A legnépszerűbb ital amit belőle készítenek a Blue Lagoon: 4 cl vodka, 2 cl curacao blue, 1 öntet citromlé. Mindezeket feltöltjük szénsavas limonádéval és megkeverjük.

Lényegében az ital megfelel a Kék Lagúna koktél szűz változatának :)

Black Energy - Sexenergy


Nem tudom miért nevezték el "sexenergy"-nek ezt az italt. Megkóstolva nem igazán találtam semmi szexit benne. Sőt, eléggé kellemetlen ízvilág köszöntött. Meglehetősen savanyú, és ennek megfelelően elég nehéz ital. Nagyon lassan, és nehezen fogyott el. Egyáltalán nem ezt vártam volna tőle. Izésítését tekintve tartalmaz pitaja-t, gránátalmát és zöld citromot. 

A pitaja gyümölcs vagy ritkábban használt nevein kaktuszgyümölcs vagy sárkánygyümölcs, egyes oszlopkaktuszok termése. Illata semleges, íze frissítő és finoman savanykás, egy kicsit az egresére emlékeztet.

Ennek a termésnek köszönhető, hogy az energiaital olyan furcsán savanyú. Elsőre azt hittem Meggy ízesítésű. Erős nyáltermelő hatása van, és ezért egyre szomjasabb lesz tőle az ember. A nevével ellentétben nem tartalmaz semmilyen vágykeltő növényi adalékot. A doboz megjelenése minimálisan tér el a többitől. Ő ugyanis matt festést kapott.

Black Energy - Mojito:

Ez az energiaital, ahogy neve is mutatja egy szűz mojito koktélnak felel meg. Kellemesen édes, enyhén mentalevél ízesítésű. Nincs kellemetlen utóíze, nem savas/savanyú. Szénsav mennyisége is pont ideális. Igazából egy tökéletes nyári ital, ahogy mindegyik ehhez hasonló energiaital. Jól behűtve egy kellemes nyári estén igazi felüdülést tud nyújtani. Nagyon ízlik!

Színe viszont picit érdekes. Zöld, de ilyen UV zöldre hasonlító zöld.Koffein tartalma 32mg/100ml


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése