2014. május 9.

Új OXXO - Málna/Raspberries


Az OXXO energiaitalgyártó cég mindig meg tud lepni minket valami újdonsággal.


Megjelenés:
Az OXXO energiaital gyártó az elmúlt időszakban a doboz színét változatlanul feketén hagyta, és a függőleges csík színét változtatta meg, az ital ízesítésének megfelelően. Ez alól kivétel az OXXO Life italuk. Az új, és egyben első cukormentes energiaitaluk mintha a Life fordítottja lenne. Megjelenése eléggé feltűnő. Messziről ki lehet szúrni, hála a sok pirosnak. A doboz oldalán egy QR kód található, mely a gyártó oldalára irányít, míg a doboz hátulján az általános tájékoztató szöveg kapott helyet. 

Ízlelés:
A tapasztalt energiaital fogyasztok általában félve kóstolnak meg egy új, főleg cukormentes energiaitalt. Azt hiszem meg tudjuk érteni őket. Az OXXO Málna viszont mindent visz.
Kibontás után kellemes málna illat fogadott. Ízesítésében a doboz szerint Málna-Meggy, de az illatán a meggyet nem lehet érezni. Az ízében viszont már észrevehető. Ő az a kicsit savanykás hatás a háttérben. Az egész élvezetet tetőzi az a tény, hogy bár cukormentes,  de egyáltalán nincs rossz, vagy kellemetlen íze. Nem érezni az édesítőszerek szokásosan rossz ízét sem. Egyszerűen olyan, mintha egy jó málnás üdítőt kortyolgatnánk némi extra koffeinnel. A málna és a meggy aromákon kívül tartalmaz még zöldkávé kivonatot.

Átlagos tápérték 100ml-ben:


                                      100ml-ben
  • Energia:                    7kJ/2kcal
  • Szénhidrát:                  <0,5g
  • ebből cukor:                 <0,5g
  • Zsír/telített zsírsavak:  0,0g
  • Koffein:                      32mg
Teljes mértékben meg vagyok elégedve az itallal. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. Bár az elmúlt években az OXXO márka ízvilágban kényezteti a vásárlóit, így nem csoda, hogy továbbra is a legjobbat kívánja nyújtani.

1 megjegyzés: