2012. augusztus 7.

Guaraná Antarctica


A dobozon tetszetősen mutat a letisztult logó, előre bizalmat sugall a zöld színválasztással a gyártó. Hazánkban nem beszerezhető, legközelebb csak Ausztriában, Lengyelországban lehet beszerezni, de ha valaki Franciaországba vagy Portugáliába látogat, ott is meg lehet találni, nem kell elmenni érte Brazíliáig.

Illata enyhén édeskés, több gyümölcsillat keveréke, talán gyömbéresnek mondható. Nem túl szénsavas, utóíze nagyon finom, kerek az egész keverék. Szénsavassága kellemes, lehet kortyolgatni és hörpölni is bátran. Színében nem hoz újdonságot, kicsit kevésbé sárga, mint az átlag energiaitalok. Halványan érezni benne olyan jelleget is, mint a cukormentes üdítőkben, de nem zavaró, nem számottevő.

Koffein tartalma nincsen, energetizáló hatását a guarana kivonatból nyeri. Ha Magyarországon lenne rá forgalmazó, biztos el tudna terjedni, mivel szénsavassága enyhe, íze nem émelyítően édes, de mégsem cukormentes ízű. Behűtve egy forró nyári napon tökéletes frissítő. Összességében a legjobb szó amivel jellemezni lehet, hogy frissít.

A termék hivatalos FB oldala: Link

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése