2012. szeptember 5.

Burn Blue Refresh


Hozzánk is megérkezett a Burn újabb fajtája. Tőlünk Nyugatra nem új keletű ez az ital, hiszen a Burn Day ugyan ez, csak a csomagolása kissé különbözik ettől. Hozzánk a 250ml-es jutott, nyugati társaink pedig az 500ml-es kiszerelést élvezhetik.

Színe megegyezik a Relentless - Apple & Kiwi energiaital színével. Még az ízük is nagyon hasonló Bár a feltüntetett összetevők alapján akad különbség. A burn blue refresh feketeribizli és sárgarépa hozzáadásával készült. Kellemesen édes, üdítő hatású. Valami egészen új keríti hatalmába az embert. A megszokott energiaital savas, savanyú íze helyett itt egy lágy, gyümölcsös ízvilág kényezteti az ember ízlelőbimbóit.  Koffein tartalma 32mg/100ml.

Ajánlott kategória!  Kóstoljátok meg, megéri ;)

3 megjegyzés:

  1. Amit említesz, a Burn Day ugyanaz, amit Erdélyben is lehet kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt sajna nem tudom, hogy Erdélyben lehet e kapni :/ Azt tudom, hogy 500ml-es doboza van, fehér alapon kék lángok. A színe is megegyezik. PH! topikba is azt írták a srácok, hogy azonos a fehér fémdobozossal ez a kék.

      Törlés
    2. Igen, és magyarországon a chips adó miatt van ilyen, szóval pl.: ebben nincs taurin, viszont a Burn Dayben meg van...

      Törlés