2012. november 26.

Monster DUB Edition


A PlayIT rendezvény miatt a szerkesztő csapatunk minden tagja Budapesten  tartózkodott, így azonnal tudtuk, ez az a nap amikor felbontjuk a Monster DUB energiaitalt.

Ő is már az új elfordítós zárral rendelkezik, ami nem meglepő hiszen ez az energiaital eredetileg az amerikai közönségnek készült. Itthon nem, EU-ból pedig drágán lehet megszerezni. Igazi ínyencség az energiaital kedvelők körében. Ezért is nem zavar minket, hogy meg van picit horpadva az doboz. Ritkaság szóval kellett :) 

A doboz mérete 550ml (nem aprózzák el a tengeren túl), és az itthon megszokott 500ml-s dobozokkal ellentétben keskenyebb. Kibontás után a pohárba töltve, már azonnal érezhető kellemes kék szőlő illata. Az ital ízesítése tehát kék szőlő, színe pedig a lentebbi képen látható nagyon sötét vörös (a képen a megvilágítás miatt nem tűnik annak). Az első kortynál egyből észrevesszük kellemesen édes, telt aromás ízét. De egyben felfedezhetjük a picit savanykás ízét is a szőlőnek. Egyszerűen mesés ital. Elkortyolgat az ember belőle egy pohárral, és közben folyamatosan azt érzi, hogy kell még. Ez főleg a savanykás ízhatásnak köszönhető.  Kellemetlen utóíze nincs, nem savas az ital. Egyszerűen tökéletes. Mi személy szerint sajnáljuk, hogy Magyarországon nem, Európából pedig csak drága pénzekért lehet beszerezni. Koffein tartalma 33mg/100ml

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése