2012. november 22.

V - Guarana energy drinkAz energiaitalt Ausztráliában gyártják, és az ottani közönség körében nagyon sikeres. Több ízben is kapható, de hozzánk a British Store üzletnek köszönhetően a Guarana ízesítésűt vásárolhatjuk meg.

Kibontás után egyből a már jól ismert Guarana illat köszön vissza. Ez igazából csak akkor felismerhető, ha már találkoztunk vele korábban. Kellemesen édes illat, és valamiért az ember egyből egy növény bogyótermésére gondol. Nálam legalábbis ez ugrott be. Immár másodszor. Ízvilágára a picit édes, picit kesernyés de túlnyomó részben savanyú. Ez ne riasszon meg senkit. Finom az ital, és abszolút különlegesnek számít. Az ital nem tartalmaz hozzá adott koffeint, hiszen a guarana élénkítő hatását használja. 

A doboz megjelenése is jól sikerült. Ahogy a képen is látszik az ital Angliából származik. A felső részen elhelyezett piros sáv rajta az ajánlott vételárral elárulja. Eredetileg ez a rész nincs rajta a rendes dobozon. A hatalmas V betű és a sok zöld terület mindenképpen figyelemfelkeltő. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése