2013. október 2.

Monster ExtraStrength - Anti Gravity


Az energiaitalt a British Store üzletében vásároltuk.

Megjelenés:
A doboz megjelenése picit emlékeztet a Monster Rehab szériára. A háttérben futó robbanás szerű lángok láthatók a Rehab dobozokon is. Ezek szolgáltatják a hátteret. A Monster ExtraStrength első megnevezése a Nitrous volt, de ezt valamilyen okból kifolyólag megváltoztatták. Minimálisan változott az eredeti dobozhoz képest a megjelenés is. Az ízesítés elnevezések viszont maradtak. A 355ml-es kiszerelés legnagyobb részét a képen is látható grafika tölti ki. A hátoldalon a tájékoztató szöveg és egy tápréték táblázat kapott helyet.

Ízlelés:
Az íze a citrom és a guarana keverékére emlékeztet. Meglehetősen édes, és valamilyen okból kifolyólag habzik is az ital. A pohárba kiöntve olyan érzésem támadt a hab láttán, mintha sör lenne a pohárba :)  A színe viszont elárulja, hogy nem az. Könnyen fogyasztható, bár sok embertől halottam, hogy nagyon édes. Annyira viszont nem mint mondjuk egy Rockstar Punch ital. Érdekesség még, hogy az italhoz használt víz azon kívül, hogy természetes ásványvíz még nitrogenizált is. Hogy ez pontosan mit is jelent az ital szempontjából sajnos nem tudom. Azt viszont igen, hogy nagyon finom és nagyon pörgetős. 

Átlagos tápérték 1db dobozban:
                                      
  • Energia:                  ?kJ/160kcal
  • Szénhidrát:                   39g
  • ebből cukor:                  38g
  • Koffein:                       -mg
  • Taurin:                       2000mg
  • Gingsen:                     400mg
  • Energiakeverék:           5000mg
Ez az energiakeverék összetevődik a: cukorból, l-carnitin, koffein, guarana, inositól, maltodextrin és maté teából. 

A koffein mennyiségre nem térnek ki részletesen, így sajnos azt nem tudom megmondani. Egy biztos, hogy az ital engem nagyon felpörgetett. Nem ugrik ki a szívem a helyéről, de a koncentrációmnak  jót tett. A doboz alján egy figyelmeztető szöveg olvasható, melyben felhívják a figyelmünk, hogy 4 óránként 1 dobozt, naponta viszont maximum 3 dobozt fogyasszunk. Valahogy ezt meg is értem :)

Ajánlom mindenkinek az italt, mert szerintem nagyon finom és nagyon hatásos. Az ára miatt inkább gyűjtőknek vagy energiaital fanoknak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése