2013. október 6.

Monster Muscle - Vanilla


Az energiaitalt a British Store üzletében vásároltuk.

Az Amerikából származó ital térfogata 443ml azaz 15 FL. OZ. Ami érdekes ebben az italban, hogy fehérje turmix. Szerintem már mindenki hallott a fehérje italokról, így ezt nem fejteném ki. Lényegében a Monster a sport/testépítés vonalat kívánja meglovagolni a három Muscle itallal. Fehérje ital, de még se. Nevezném inkább egy komplex összetételű italnak. Nem csak fehérjét tartalmaz, hanem cukrot és koffeint is!

Megjelenés:
A doboz egy kellemes vanília színárnyalatban pompázik, több helyen látható krémre  emlékeztető vonalak. Mint mikor egy süti krémet keverget az ember. A doboz jobb oldalán 4db kis lekerekített sarkú négyszög látható, benne pár fontosabb információval az italról. Ilyen például a legelső a 25g fehérje, melyet rögtön meg is csillagoztak, hogy dobozonként 25g. Továbbá hét féle vitamint tartalmaz, 500mg kalciumot és alacsony zsírtartalmat. A doboz hátulján a tájékoztató szöveg és a tápérték táblázat látható. 

Ízlelés:
Az első hiba amit tapasztaltként azért sikerült elkövetnem, hogy nem ráztam fel az italt. Egy sűrű tejes alapú ital, fehérjével. Ha sokáig áll nyugalomba becsomósodik. Kiöntésnél ne lepődjön meg senki, hogy kis aprócska fehér pöttyök néha észre vehetők :) Kellemesen édes, krémesen sűrű. Az íze engem a pudingra emlékeztet. Mondhatnám azt is,  hogy teljesen olyan mint egy hígabb vanília puding. Laktató, tehát reggelire, vagy edzések előtt 1-2 órával ajánlatos fogyasztani. Az itthoni ára miatt nem hiszem, hogy bárkinek megérné ilyen formában bevinni az edzéshez szűkséges fehérjét.

Átlagos tápérték 1db dobozban:
                                      
  • Kalória:                   200kcal
  • zsírból származó:         35
  • Fehérje:                       25g
  • Cukor:                        17g
  • Koffein:                     156mg
  • Taurin:                        ?mg
  • Gingsen:                      ?mg
Mint egy normális energiaital esetében ő is tartalmaz koffeint, ginsenget, taurint, inositol, L-karnitin-t

Végeredményben nem nevezném teljes értékű fehérje italnak. Nekem nagyon ízlett, így remélem, hogy a másik két verzió is ennyire jó lesz :) Inkább gyűjtőknek vagy igazi Monster rajongóknak csak. Az ára miatt ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése