2013. november 27.

Hell - Zero


Az idén télen érkező harmadik újdonság egy új cukormentes energiaital. Egész pontosan egy minden mentes energiaital. A dobozon ugyanis a következők vannak feltüntetve: ENERGIAMENTES - CUKORMENTES. Persze továbbá ott van - szintén nagy betűvel  - a tájékoztató szövegben, hogy magas koffeintartalmú ital. De vajon mit is várhatunk tőle? 

Megjelenés:
A doboz elegáns két szín kombinációs megjelenést kapott. A fekete-fehér szín igazán jól passzol egy cukormentes energiaitalhoz. Főleg ha az ennyire sokat (vagy semmit) nyújt. A doboz elején a márkanév, a hozzá tartozó logó valamint az ital ízesítésére szolgáló felíratott találjuk. A jobb oldalon a hatalmas Zero felírat olvasható, alatta mérsékeltebb betű méretben, hogy nulla kalóriát tartalmaz az ital. 

Ízlelés:
A legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni, mintha enyhén ízesített szénsavas vizet innék. Mert lényegében ezt is teszi az ember. A tájékoztató szöveg alapján tutti-frutti ízesítésű. De valójában én nem éreztem rajta. Inkább valami citrom, vagy hasonló aromának tűnt. 

Átlagos tápérték 100ml-ben:


                                      100ml-ben
  • Energia:                  10,4kJ/2,4kcal
  • Szénhidrát:                  0g
  • ebből cukor:                 0g
  • Koffein:                      32mg
Összességében jobb mint a többi cukormentes energiaital. Semmilyen kellemetlen utóíze nincs. Legalábbis én nem éreztem ilyesmit. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése