2013. november 30.

Power Up


Megjelenés:
A doboz eredeti fém színére nyomtatták rá a grafikát. Az atom jel a háttérben arra enged következtetni, hogy valami bomba jó ital lehet. De mint ezt tapasztaltuk már korábban más ilyen italok esetében, a külső nem minden. Ahogy a képen is látható a doboz elején pár figyelem felkeltő felírat is helyet kapott. A doboz hátulján a tápérték táblázatot találjuk, és a hozzá tartozó szokványos tájékoztató szöveget. Az ital Németországból származik, így a tájékoztató szöveg is Német nyelven olvasható. A doboz teteje fém színű ahogy a bontó fül is az.

Ízlelés:
Ahogy a doboz grafikája "atom", úgy az ital nem annyira. Átlagos tutti-frutti egy kis savanykás utóízzel. Koffein tartalma 30mg/100ml, színe a szokásos sárga.


Átlagos tápérték 100ml-ben:


                                      100ml-ben
  • Energia:                  199kJ/47kcal
  • Szénhidrát:                   11g
  • ebből cukor:                  11g
  • Zsír/telített zsírsavak:   <0,1g
  • Koffein:                       30mg
Az áráról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert úgy kaptam ismerőstől. Gyanítom, hogy nem egy túl drága ital ha a minőséget is figyelembe vesszük.

1 megjegyzés:

  1. Nekem 2 ilyen dobozom van. Az egyik egy kicsit sötétebb és jóval több alumínium van benne. Nehezebb behorpasztani és sokkal vastagabb a fala; tehát ez egy jó pont. A másik egy kicsit világosabb és már olyan mint a többi, tehát kispórolták belőle az alumíniumot.
    Ez az újabbik doboz, és ezt még Budapestről hozták, az oktogon melletti édességboltból.
    A sötétebb pedig már nagyon régi 2005-ben járt le.Mind a két doboz külföldi, legfeljebb beimportálják őket.

    VálaszTörlés