2012. április 20.

Pár szóban

Ha jól emlékszem 2004-2005 környékén indult útnak a CocaCola új 250ml-es kiszerelése, és ezzel egy időben kezdődött nálam is a gyűjtési szenvedély. Kezdetben nem csak Energiaitalt gyűjtöttem, és nem is az alumínium dobozokat, hanem mindenféle, számomra mutatós fajtákat. De hamar rá kellett jönnöm, hogy ennek így nem lesz jó vége, hiszen nem rendelkezek végtelen tárhellyel a lakásban így szűkíteni kell a kört.  Így eset a választásom a 250ml-500ml-es fém dobozokig, illetve egyes italok esetén még az üveg is játszik.


Havonta 1x a nyakamba veszem a várost, és kisebb nagyobb üzleteket átnézek újabb és újabb darabokért. Ismeretségnek hála külföldről is fog érkezni egy-két gyöngyszem. Jelenlegi állás szerint Májusban érkezik 1-2db RockStar energiaital, illetve hazánkban nem kapható darabok várakoznak beszerzésre. Remélem, hamarosan sikerül beszereznem az USA-ban közkedvelt NOS energiaitalból egy példányt. Mióta láttam külföldi tévécsatornákon a reklámját, és persze rengeteg autós sportban jelen vannak, szeretnék egyet magamévá tudni :) 

A blog főleg energiaitalokról fog szólni, de minden olyan témáról fogok bejegyzést írni ami számomra érdekes. Ezek közé tartozik a fényképészet, illetve a Drift autós sport. Na nem a hazai Gymkhana csodára gondolok, hanem a Japán és USA-ban már elég magas színvonalon űzött pálya drift-re gondolok. 


Félreértés ne történjen, nincs nekem bajom a hazai srácokkal, de az eredeti akkor is Japánból származik, és több autó egy pályán jobban néz ki, de főleg izgalmasabb!

Az oldal folyamatosan bővül majd tartalommal képekkel és kisebb tesztekkel. 

Üdv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése