2012. április 22.

Rise NRG



Érdekes, hogy egy rádió állomás, nevezetesen a RiseFm saját névvel ellátott energia italt hozzon a piacra. Ezt is megéltük. Ami viszont fontosabb, hogy milyen is az ő elképzelésüknek megfelelő energia ital (vagy csak a nevet adták hozzá?).

Rise NRG Limited Edition (fehér)

Kezdjük a megjelenéssel, ami egy ilyen terméknél létfontosságú. Attól, hogy egy sokak által hallgatót rádió adóról kapta a nevét, még nem biztos, hogy el is adható lesz. De, szerencsére ebben az esetben nem kell szégyenkezniük. Nekem nagyon bejön ez a doboz. Tetszik a láng a doboz alján, bár ha kicsit jobban meg nézzük erősen mű érzettet kelt, de hát nem a dobozért vesszük meg ( :P ). 

A belső tartalomra sem panaszkodhatunk, legalábbis a Limited Edition verziónál. Ez ugyanis bodzás ízben jelent meg, mely kellemes meglepetésemre tényleg bodzás volt. A színe a megszokott sárga, az íze nagyon jó, és ami a legfontosabb nem is tömény. Igyekeztek, hogy a minőség és az íz ne mennyen a másik rovására. Könnyű, de még is határozott ízvilága nem hordoz magában utóízt vagy bármilyen savkeltő hatást. Könnyű energia italnak számít, tehát nem lesz az az érzése az embernek, hogy még többet kell innia rá. Élénkítő és pörgető hatás egyaránt felfedezhető benne, ami tökéletesen alkalmassá teszi munkába vagy bulikhoz. 


Rise NRG (fekete)

A RiseFM másik üdvöskéje a "fekete" NRG ital. Ő már nem nyerte el annyira a tetszésemet mint a fentebb látható Limited Edition. Íze tutti-frutti és 40mg/100ml koffeint tartalmaz. A cukormentes kategóriába sorolnám. Érdekes egyébként ez is, hiszen nem tudtam eldönteni, hogy cukormentesnek készült vagy csak a gép nem tett bele elég cukrot, de valahol a kettő közt félúton található. Nekem nem jött be, ez az igazság. Megjelenésére viszont nem lehet panasz. A fekete/arany párosítás nagyon jól néz ki. Ő már nem annyira könnyed mint társa, ezért van is neki valami furcsa utóíze, de gyomorsavat vagy kellemetlen szájízt nem hagy maga után.

Gyűjtőknek mind a két darab kötelező, bár a Limited Edition-ból már nem igazán látok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése