2013. június 4.

Hell Summer Cool - Maracuja


A Hell két új energiaitallal készült az idei nyárra. Ebből a kettőből most a Maracujas ízesítésűt mutatnánk be.

Megjelenésében nagyon tetszik. Annyira jó látni, hogy képesek a gyártók elszakadni az általuk meghatározott színvilágtól. Ennek remek példája ez az új energiaital is. Hiszen mint tudjuk, a Hell energiaital főleg a fekete és piros színekben pompázott. Ez továbbra is megmarad, hiszen ez a márka alap stílusa, de remélem, hogy továbbra is megtartják azt a jó szokásukat, hogy a limitált szériás energiaitalok esetében új stílust készítenek. Limitált szériás az ital, de nem darabszámra (van olyan külföldi gyártó aki darabszámra is limitál), hanem szezonális időszakra kell érteni. Ilyen volt például a tavaly bemutatott és nagy sikert aratott Hell - iceCool is.

Kibontás után egy kellemes, maracuja - tutti-frutti illat fogadott. Kellemesen telt, sokat sejtető. Belekortyolva az italba rögtön elfogott az a kellemes érzés, hogy nagy kedvenc válik belőle. Be kell vallanom, pici aggályok közepette, de mindenképpen reménykedve kóstoltam meg az italt. Ennek egyszerű oka volt. Az iceCool bár jó, meg finom de picit többet vártam tőle. Szerencsére elmúlt az aggodalmam a kóstolás után. A maracuja ízt inkább a korty első felében érezni jobban, míg a tutti-frutti dominál a korty lenyelése közben. Magam részéről én picit erősebb ízesítést használtam volna, hogy jól érezhető legyen a maracuja, és mindenképpen tartósabb ízt kölcsönözzön az italnak. Kellemesen édes, nem savas/savanyú. Jól behűtve kell fogyasztani, mert úgy az igazán finom. De ne feledjétek, hogy koffein tartalma 32mg/100ml. Ne vigyétek túlzásba a fogyasztást! 

Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                 194kJ/46kcal
  • Szénhidrát:                  10,9g
  • ebből cukor:                 10,9g
  • Só:                              0,175g
Zsírt, telített zsírsavakat, rostokat és fehérjét nem tartalmaz, vitaminokat (B2, B3, B5, B6, B12) pedig több, mint 11%-ban tartalmaz.

Összességében elmondhatjuk, hogy gazdagabbak lettünk egy újabb finom energiaitallal. Ha nem is véglegesen, de idén nyáron biztosan :) Aki többet szeretne megtudni a Maracuja gyümölcsről a link alatt olvashat róla: >>ITT<<

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése