2013. június 23.

Hell SummerCool - Guava & Lime

 

A Hell nyári újdonságai közül a Maracuja-s változatott már bemutattuk nektek, most következzen a Guava & Lime. 

A doboz főbb irányelve megegyezik a Maracuja verzióval. Változtattak a színen, mely passzol a Lime és Guava színeihez, valamint egy szörfőst ábrázoló kép került a hátoldalra.

Számomra picit furcsa az ízvilága. Guava&Lime keveréke, de valamiért a tutti-frutti ízvilágot ebből sem hagyták ki. Ennek egyenes következménye, hogy se nem elég savanykás, se nem elég édes. Valahol a kettő között helyezkedik el az ital. Hidegen nagyon jól esik ez igaz, de még se olyan mint egy erőteljes Lime mondjuk. A korty első felében lime, majd következik egy édesebb tutti-frutti rész, majd miközben a kortyot nyeljük le, egy kis odafigyeléssel észre vehető egy kesernyés utóíz. Ez az utóíz amit nem tudok hova tenné az egész italban. Jól behűtve kellemesen fogyasztható bár nem lett személyes kedvencem. A Maracuja ízesítésű szerintem finomabb. Színe a szokásos sárga, koffein tartalma pedig 32mg/100ml. Nagy melegben óvatosan, nehogy túlzásba vigyétek.


Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                 194kJ/46kcal
  • Szénhidrát:                  10,9g
  • ebből cukor:                 10,9g
  • Só:                              0,175g
Zsírt, telített zsírsavakat, rostokat és fehérjét nem tartalmaz, vitaminokat (B2, B3, B5, B6, B12) pedig több, mint 11%-ban tartalmaz.

Ahogy a Maracuja esetében is írtam már: a gyűjtők egy újabb dobozzal, az energiaital fogyasztok pedig egy újabb ízvariánssal lettek gazdagabbak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése