2013. június 27.

Monster Rehab - Green tea


A Monster Rehab Green tea energiaitalt megvásárolhatjátok a British Store kínálatában.

Ahogy a külföldi Monsterek esetében már megszokhattuk a doboz teteje, és nyitó füle is fényes fekete. Összhangban a doboz megjelenésével. A Rehab kategóriának elsődleges lényege, hogy vitalizálja és energiával töltse fel a fogyasztót. Gyors elfogyasztásra tökéletesen alkalmas, még is minden megtalálható benne ami egy rendes energiaitaltól elvárható. Vagy még sem? Valójában a Rehab italokból hiányzik a szénsav. Pont ettől a kis eltéréstől lehet gyorsan és jóízűen fogyasztani őket.

Megjelenés:
A megjelenésére nem lehet panasz. A hatalmas Monster logó feketébe öltözött, míg a háttérben meghúzódó zöld és kék színkeverékű háttér ezt jól ki is emeli. Ha ez nem lenne elég, a megszokott Monster felírat alatt zöld betűvel és ezüst kerettel hirdeti magát, hogy ő bizony egy Rehab. A Rehab termékcsalád mindegyik tagja ezzel a megjelenéssel rendelkezik, csak ízesítésűeknek megfelelően eltérő színben pompáznak. Érdemes megemlíteni, hogy hasonló háttérdizájnnal kapható a Monster Absolutely Zero

Magyarországon jelenleg hivatalosan egy féle Monster Rehab kapható. A Monster Rehab - Tea + Lemonade

Ízlelés:
Kibontás után kellemes, de nem ismeretlen Rehab illat fogadott. Bár valójában az illatból kiérezhető a Zöld Tea aromája, még is jellegzetesen Monster. Belekortyolva az italba egy kellemesen kesernyés, de még is frissítő zöld tea íz köszön vissza. A korty lenyeltével pedig egy picit száraz, picit kaparósabb (de semmi képpen nem kellemetlen), hatás marad hátra. Nem édes, de nem is nevezném túl keserűnek. Szerintem ez pont a finom kategória. Teljesen jól érezhető a zöld tea ízvilága és egy picit a hagyományosabb tea is. Jól behűtve az igazán finom. Koffein tartalma 32mg/100ml, és természetesen tartalmaz 400mg taurint is. 

Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                  44kJ/10kcal
  • Fehérje:                      0,1g
  • Szénhidrát:                  2,1g
  • ebből cukor:                1,9g
  • Só:                             0,175g
Zsírt, telített zsírsavakat, rostokat nem tartalmaz, vitaminokat (B2, B3, B5, B6, B12) pedig több, mint 11%-ban tartalmaz.

Mindenképpen érdemes megkóstolni. Aki szereti az e féle különlegességeket az nem fog csalódni benne :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése