2013. május 24.

ESTAR Energy Drinks


Köszönet az ESTAR Energy Drinks-nek a három darabos termékmintáért!

 ESTAR Classic

Ahogy neve is mutatja az energiaital család alap itala. Kellemesen édes, ámbár szokványos tutti-frutti ízesítésű ital. Nem hasonlítható össze az itthon kapható olcsóbb energiaitalokkal. Lágy, kellemetlen utóíz nélküli ital. Nem savas/savanyú, így kellemetlen szájízt sem hagy hátra. Nem az az energiaital, amit csak egyszer tudna meginni az ember. 

Koffein tartalma 32mg/100ml, színe pedig a szokványos sárga.













ESTAR Cranberry

Finom vörösáfonya ízesítésű ital. Édes de egyben picit savanykás. Az én ízlésem szerint finom. A korty első felében még édes, jól érezni az áfonya aromát, majd lenyelés közben/után már egy picit savanyúbb ízhatás ér minket.

Koffein tartalma 32mg/100ml, színe pedig piros. Ami érdekesség, hogy a dobozon fel van tüntetve, hogy színező anyagként fekete répa levet is felhasználtak. 
























ESTAR Lemon&Lime

A harmadik ital amit a csomagban kaptunk nem más, mint a citrom és lime ízesítésű ital. Véleményem szerint édesebb a kelleténél. Talán ha picit savanykásabb lenne... Végül is kellemesen édes, lágy ital, kellemetlen utóíz nélkül. Nem savas/savanyú. Nyári italnak is jó. Koffein tartalma 32mg/100ml, színe pedig picit a lime sárga irányába mozdul. 



























A doboz megjelenése viszonylag egyszerű. Nagy helyet foglal el a márkanév, majd a maradék helyet a tájékoztató szövegek a hátulján töltik ki. A doboz matt dizájnt kapott, így vigyázzunk rá, mert hajlamos karcot, kopást összeszedni.
Mind a három energiaital ajánlott kategóriát érdemel, de sajnos itthon nem megvásárolható. Az ESTAR energiaital család nem csak ebből a három termékből áll. Az estar-energy.com weboldalon megtaláljátok a többi terméket is, amik ebbe a családba tartoznak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése