2013. május 27.

Rockstar SuperSours - Bubbleburst


Sajnos csak találgatni tudunk, hogy valójában mi volt az ízesítés elnevezése mögött az alapkoncepció. Ha a Bubbleburst szót Magyarra szeretnénk fordítani ezt kapjuk: Kipukkanó buborék. Ennek igazából a tényleges ízvilághoz szerintem nem sok köze van, de mindenképpen ötletes. 

Megjelenését tekintve a doboz nem marad el a megszokott Rockstar stílustól. A dizájn kötelező eleme a bal oldalt látható nagy csillag benne a Rockstar jelzéssel. A háttérben meghúzódó mintázat különböző betűstílusban és méretben tartalmazza a Rockstar és a SS, az az SuperSours feliratokat. Véleményem szerint mindegyik Rockstar energiaitalnak nagyon jó a megjelenése. Nagyon tetszenek. Főleg azért mert tényleg azt a fiatalos, dinamikus party megjelenést kölcsönzik  a doboznak, amit maga az ital is képviselne. 

Ízvilágáról csak saját tapasztalat alapján tudunk nyilatkozni. Ezt mindenképpen meg kell említenünk hiszen a dobozon nincs feltüntetve az ízestizéshez használt összetevők. A Rockstar egyszerűen letudta egy: "Kevert izésítés" megjegyzéssel. Valójában egyébként szerintünk a Hubba Bubba rágógumira hasonlít. Nem teljesen, de talán ahhoz áll a legközelebb ízben. Összességében  nagyon finom ital!


Rockstarok esetében már korábban is írtuk, hogy nagyon édesek. Már lassan az a kategória amit én se fogok tudni meginni. De, hogy ez számokban mit jelent, azt lejjebb olvashatjátok.:

                                      500ml-ben
  • Energia:                 1245kJ/295kcal
  • Szénhidrát:                  69g
  • ebből cukor:                 69g
  • fehérje:                        2g
  • Niacin(vit. B3):             16mg
  • Vitamin B6:                 1,4mg
  • Vitamin B12:                2,5microg
  • Vitamin B5:                 6mg

Az összetevők alapján tartalmaz: fekete répa kivonatot (színezéshez), ginsenget és guaranat. Koffein tartalma 32mg/100ml, taurin 400mg. Színét tekintve pedig halvány piros.

A legérdekesebb pedig az, hogy nem a koffeintől pörögtem fel, hanem az italban található cukortól. Tartós fogyasztás esetén nem biztos, hogy jót tenne ennyi cukor a szervezetnek. Azt viszont elkel ismerni, hogy finom az ital. Lehet veszek majd még egy dobozzal :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése