2013. május 12.

Green-Up Energy sorozat


Green -Up energiaital 5 darabos sorozat bemutatása egyben, ebben a bejegyzésben


Rage:

A Rage a sorozat alap itala tutti-frutti izésítésben  Ami különlegessége, hogy koffein tartalma 32mg helyett 48mg és tartalmaz még 400mg taurint is. Az íze meglehetősen karakteres. Erős szénsavmennyisége és enyhén savas utóíz kíséri. A koffein mennyiségén kívül semmi extrával nem tudott szolgálni. Színe a szokásos sárga.

A doboz megjelenése szerintem nagyon jó. Egyetlen hibát véltem felfedezni rajta, ez pedig a matt felület. Hajlamos összeszedni kisebb sérüléseket (karc, kopás) 














ACAI:

ACAI ízesítésű ital (ejtsd: ászáj vagy ászái). Kellemesen édes, de egyben enyhén savanyú. Az ital, mint a Rage esetében 48mg koffeint tartalmaz. Igazán különleges, bár nem biztos, hogy mindenki kedvence lenne. Főleg a picit savanyú, enyhén fanyar ízvilága miatt. Nekem kifejezetten ízlik :)  

Az amazóniai acai bogyót (melyben 10-szer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és 2x annyi, mint a kék áfonyában  tartják a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcsnek a világon.

Koffein tartalmát a guarana és a zöld kávé-ból nyeri :)

Aki többet szeretne megtudni az ACAI bogyóról a link alatt megteheti -> ITT (angol)

Tropical:


Nekem ő ízlett a legjobban. Nem az az erős, karakteres ízvilág jellemző rá mint társaira. Kellemesen édes, könnyed ital. Trópusi ital lévén valami mandarinos, mangós ízvilágra számítottam, ahogy ez több, nagyobb gyártó esetében szokott lenni. Tévedtem, mert ananász ízesítésű. Ezért nem is annyira karakteres az íze. De, ettől függetlenül nagyon finom. Kellemesen lágy, jól kiélvezhető az ananász lágy ízvilága. Pont az a kategória amit én személy szerint nagyon szeretek. Behűtőm és kellemesen elkortyolgatom. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Színe a szokásos sárga, koffein tartalma pedig 32mg/100ml. Ő szintén  guarana és zöld kávé kivonattal rendelkezik. 










Cranberry:


A Cranberry vagy magyarosan Amerikai Tőzegáfonya meglehetősen jellegzetes ízvilággal rendelkezik. Bármelyik energiaitalt ittam, melynek cranberry volt az ízesítése szinte semmiben nem tértek el egymástól. Kellemesen édes, nem túl savas vagy savanyú. Jellegzetesen picit fanyar ízvilág, de csak az utóízében. Nem lehet rá panasz. Teljesen iható kategória :)
Koffein tartalma 32mg/100ml, színe pedig piros. Ahogy számítani lehetett rá, ő is a természetesebb energiaitalok vonalán mozog. Guarana és Zöld kávé kivonattal adják hozzá a magas koffein tartalmat. 



































Gránátalma (Granat):



A Green-UP sorozatunk utolsó tagja a gránátalma ízesítésű energiaital. Nem tudok róla rosszat mondani, és túl sablonos sem szeretnék lenni. Egyszerűen finom, és kész. Meg van benne minden ami egy jó energiaitalhoz kell. Édes, savanykás,  mérsékelt szénsavasság és különleges íz. Koffein tartalma 32mg/100ml amit a guarana és zöld kávé kivonatból kapott. Karakteresebb ízvilággal rendelkezik mint a Trópusi, de mérsékeltebb mint a Rage vagy az ACAI. Ha íz erősség szerint kellene sorolnom, akkor a harmadik helyet foglalná el. Utolsó a Trópusi természetesen. 

A gránátalmáról röviden:


"Több tudományos kísérlet bizonyítja a gránátalma pozitív hatását a szív- és keringési rendellenességekkel, valamint a rák és a gyulladásos megbetegedésekkel szemben"


Aki többet szeretne megtudni a gyümölcsről a link alatt talál még róla információt-> ITT


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése