2013. július 16.

Cannabis Energy Drink

 

Köszönjük az energiaitalokat a Cannabis Energy Drinknek.

Megjelenés:
A kifejezetten hangulatos megjelenést kölcsönőz a zöld szín a doboznak. Ahogy a fenti képen is látható, a logó és a márkanév vertikálisan tükrözve lett. Egyszerű de még is látványos. Bár a fenti képen nehezen észre vehető, de a kender levél erezete is meg van festve. A levél erezetét a doboz eredeti fém színe adja vissza. A doboz tetőn a nyitó fül is zöld színezést kapott. A doboz hátulján a tájékoztató szöveg és az értéktáblázat mellett egy QR kód is helyet kapott. Okos telefonunkkal a kódot beolvasva rögtön a Cannabis weboldalára juthatunk.

Ízlelés:
Kibontás után egy kellemes, de enyhén furcsa tutti-frutti illat fogadott. Ízére ez viszont már nem teljesen igaz. Az italt kortyolva elsőre kellemesen édes, picit mintha szirupos lenne, de valójában inkább egy furcsa háttérízt tapasztalhatunk benne. Minden bizonnyal ez lesz a kendermag kivonat :) A korty lenyelte után egy picit erős nyáltermelődés indul, de ez viszonylag hamar abba is marad. Nem marad hátra kellemetlen, vagy furcsa száj íz.


Átlagos tápérték 250ml-ben:

A doboz hátulján a tápérték táblázat jelentősen eltér a megszokott, általunk is jól ismert formától. Lényegében le írják, hogy a 250ml-ben összesen miből mennyi van. Nem bontják le 100ml-re. Ennek tükrében pedig:

  • Telített zsírsavak 0g
  • Nátrium 100mg
  • Teljes szénhidrát 28g
  • ebből cukor 27g
  • fehérje kevesebb mint 1g
Tartalmaz továbbá: B2,B5,B6, B12 vitaminokat és kender mag kivonatot.  Koffein tartalma 32mg/100ml és tartalmaz 400mg taurint is. 

Nem rossz energiaital, csak meg kell szokni. Mivel kis hazánkban nem árulják, így a beszerzése tőlünk nyugatra lehetséges igazán. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése