2013. szeptember 26.

Clever Energy Drink


Az energiaitalt egy  újdonsült gyűjtőtől kaptuk felajánlás képppen :) Köszönjük!
Az ital Ausztriából származik Magyarországon nem forgalmazzák.

Megjelenés:
Megjelenésében nem igazán tartozik a legszebbek közé. Teljesen egyszerű, három színből álló összeállítás. Ahogy a képeken is látszik a fehér, kék és a doboz fém színe adja. A doboz felső- és alsó részén az XL felirat a térfogatra hívja fel a figyelmet. Ebből az energiaitalból tudomásunk szerint van 250ml-s is. Amit mi kaptunk az pont a 355ml-s változat. A doboz hátulján a megszokottól eltérően a tájékoztató szöveg nem vízszintesen van írva (ahogy a dobozt eredetileg is fogjuk), hanem függőlegesen. Ebből következik, hogy vagy kibontás előtt, vagy az ital elfogyasztása után olvassuk el a tájékoztatót :)

Ízlelés:
Az ital teljes egészében tutti-frutti ízesítésű. Kellemesen édes, egy picit savas, de ezt csak a sokadik korty után lehet észre venni. Színe sárga, és tartalmaz taurint is. Korrekt ital, nem találtam benne nagyon nagy kivetni valót. Talán ez a picit savas utóhatás ami zavaró lehet.

Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                  196kJ/46kcal
  • Szénhidrát:                  11,2g
  • ebből cukor:                 11,2g
  • Koffein:                       32mg
  • Taurin:                       400mg
Nincs rossz véleményem az italról. Ahogy a gyűjtő kolléga elmondta, elég olcsón árulják kint ezt a fajtát, és árához képest nem rossz. Teljesen egyet kell értsek vele. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése