2013. szeptember 11.

NoFear - Blue Storm


A No Fear Blue Storm energiaitalt a British Store üzletében vásároltuk. 

Megjelenés:
A NoFear energiaital elengedhetetlen kelléke a hatalmas szárnyas koponya. A Blue Storm elnevezéshez passzoló kék háttér inkább egy fémlemezre hasonlít melyet egy csiszoló vászonnal kicsit megdörzsöltünk. Ezt az érzést erősíti bennünk az a 3db csavar képe is, mely a doboz oldalán kapott helyet. A doboz hátulján a tájékoztató szöveg sajnos nem terjed ki a pontos ízesítésre. Ellenben kapunk egy részletesebb tápérték táblázatot. A doboz hátulján megtalálható továbbá egy QR kód, mely a drinknofear.co.uk weboldalra irányít. Az ital Angliából származik, ezért is szerepel a sárga GBP sáv.

Ízlelés:
Kibontás után kellemes eper illat fogadott. Megelégedve nyugtáztam, hogy ez bizony finom lesz. Valahogy a számításaim nem jöttek be, ugyanis az ital finom illata ellenére nagyon savanyú :D Természetesen nem a rossz értelembe. Savanyúnak savanyú, heves nyáltermelést okoz, de valamiért mégis különlegesen jó. Még egy kortyot, és még egyet így szépen lassan elfogy az ital. Nem annyira édes mint egy Rockstar Punch. Pont a jól eltalált kategória. 

Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                 168kJ/40kcal
  • Szénhidrát:                  9,9g
  • ebből cukor:                 9,9g
  • Koffein:                       30mg
Külön érdekesség, hogy az ital taurin tartalma mellett megtalálható, a kis hazánkban a taurin helyettesítésére használt inositol is. Tehát a taurin és az inositol egyszerre megtalálható az italba. Ajánlom minden energiaital rajongónak, vagy a kifejezetten savanyú ital kedvelőinek :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése