2013. szeptember 9.

Új OXXO Wild



Köszönjük az energiaitalt az OXXO Energy Drink-nek. Hála nekik Magyarországon elsők közt tesztelhetjük az új italt. Köszönjük!

Megjelenés:
Az OXXO Wild energiaital doboza most már rendhagyó módon követi a Prime, Life és Style italok megjelenését. A könnyebb azonosítás véget a kék színt választották mely egyben kicsit utal az izésítésre is. A fekete háttéren keresztben megjelenő sötét szürke OXXO Energy felírat is a dizájn elengedhetetlen részévé vált. A doboz hátulján a fontosabb tájékoztató szövegek, egy vitamin és egy tápérték táblázat kapott helyet. Található rajta még egy QR kód, mellyel közvetlen az OXXO energiaital hivatalos weboldalára léphetünk. 

Ízlelés:
A fő ízesítés a kékszőlő-szeder,  de tartalmaz továbbá: aloe vera gélt, ginkgo, guarana, zöldtea, schizandra, damiana és mate kivonatokat is. Kibontás után enyhén, de azért érezhető a kékszőlő illata, bár szerintem erőteljesebb az aloe vera. Ez igaz az ízére is. Az italba belekóstolva kellemesen édes, ámbár domináló az aloe vera. A kékszőlő savanykás ízét inkább a korty lenyelte után érezhetjük. A szeder ízt én valahogy nem éreztem ki, de ez lehet az én hibám is.  Könnyed ital, nem érezzük fogyasztás közben, hogy eltelítene. A színe inkább lila mint sem kék, vagy piros.

Az összetevőkből talán ismeretlenként hathat a következő növényi kivonatok:

- Schizandra vagy más néven Kínai kúszómagnólia. Hívják őtízű gyümölcsnek mert megtalálhatók benne az édes, savanyú, keserű, erős és sós ízek.  Részletek: ITT
- Ginkgo azaz Páfrányfenyő. Aki többet szeretne megtudni a nővényről: ITT
- A Damiana növényről túl sokat mi se te tudtunk meg :)

Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                 206kJ/48kcal
  • Szénhidrát:                  11,8g
  • ebből cukor:                 11,6g
  • Koffein:                       32mg
Vitaminokat: B3, B6, B12 15%-ban tartalmaz.

Összességében egy kellemes italt ismerhettünk meg az új OXXO Wild személyében. Szerintünk a Style-t nem fogja megfosztani a trónjától (legalábbis nálunk), de mint különlegesség ismételten egy jó italt rakott le a cég az asztalra. Bátran ajánljuk majd mindenkinek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése