2013. szeptember 15.

Ippon Energy Drink


Ezt az energiaital Nyíregyházán vásároltuk. Kisebb üzletekben megtalálható Budapesten is, mint például az Astoriánál lévő Roni ABC-ben. 

Megjelenés:
A gyártó cég szakított a korábbi megjelenéssel, ahol egy lovagló szamuráj volt a főkép a dobozon. Az új dizájn, ahogy a fentebbi képen is látható, sokkal tartalmasabb mint elődje. Érdekes mert a fekete dobozon a Magyar tájékoztató szöveg csak egy matricán szerepel. A dobozra nincs rányomtatva. Az alap tájékoztató szöveg sorokba szedve, végig egymás után írva szerepel. Az országokat jelző országkódokat pirossal emelték ki a sorból. Tápérték táblázatot nem kapunk, hanem folyamatosan beleírták a szövegbe a tájékoztató adatokat. Véleményünk szerint ez a megoldás elavult és átláthatatlan. Váltani kellett volna. 

Ízlelés:
Kibontás után egy kellemes tutti-frutti illat fogadott. Picit más mint az átlagban megszokott energiaitalok esetében. Talán ez ezért van, mert az Ippon fekete dobozos itala természetes energiaitalt képvisel. Ugyanis nem tartalmaz se koffeint, se taurint. Viszont cserébe tartalmaz ginzeng gyökeret. Ezzel ki is merült az élénkítő hatású plusz adalék anyagok listája. Egyébként nem rossz ital. Kellemesen édes, jól behűtve frissítő hatású, de senki ne várja tőle, hogy pörögni fog. Színe a szokásos sárga.

Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                  223kJ/53kcal
  • Szénhidrát:                   12g
  • ebből cukor:                 11,7g
  • Koffein:                         -
  • Ginzeng:                     10mg
Vitaminok: B3, B6, B12

Ha valaki szomjas akkor jó választás lehet. Nem egy drága ital, és ehhez képest még meglehetősen jó is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése