2013. szeptember 23.

Mountain Dew Kickstar - Fruit Punch


Az energiaitalt a British Store üzletében vásároltuk.

Megjelenés:
Első érdekesség, hogy az italon nem szerepel teljes kiírásban a márkanév, csak a rövidítése. Pedig hely lett volna bőven.A doboz hátulján a tápérték táblázat kapott helyet, némi általános tájékoztató szöveggel. A grafika viszont elég keskeny, így ez kétszer szerepel egymás mellett. A doboztető és a bontó fül is fém színű.

Ízlelés:
Kibontás után egy kellemes gyümölcsös puncs illat fogadott. Belekóstolva az italba furcsán hatott, hogy a kellemesen édes illat valójában egy sokkal egyszerűbb ízvilágot rejt. Kevésbé édes mint azt vártam volna. Sokkal jobban hasonlít az ital egy isotonic italra, mint energiaitalra. Hasonlóan fémes, "elektromos" ízű mint a Rockstar Electrolytes italok. Frissítő, könnyed ital szinte észre se vesszük, hogy elfogyott. Koffein tartalma sem túl magas 20mg/100ml. Színe ahogy a képen is látható piros.



Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                  335kJ/80kcal
  • Szénhidrát:                   4g
  • ebből cukor:                  3g
  • Koffein:                       20mg
  • Taurin:                           -
Az ital összességében kellemes, üdítő hatású. Tökéletes választás sportoláshoz. Sajnos a hazai ára miatt nem hiszem, hogy ezt az opciót sokan fogják választani. Gyűjtőknek és rajongóknak viszont érdemes beszerezni :)

6 megjegyzés:

  1. Nem értem, hogy a British Store miért nem valós képeket tölt fel a dobozokról. Például én vettem egy sima V-energy-t mert egy másfajta kép volt róla feltöltve. És közbe meg volt nekem az a doboz. Erről is egy narancssárga változat van feltöltve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne keverd össze a két italt :) Ez a Fruit Punch, ahogy a doboz is írja. Amit most viszont a BS árul az a Orange Citrus :) Más ízesítés más szín :)

      Törlés
  2. Akkor ezt mikor lehetett ott kapni? Mert amióta én a British Store oldalt látogatom, azóta csak a narancssárga van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a narancsos előtt volt kapható. Akkor érkezett mikor a legelső Monster Muscle érkezett

      Törlés
    2. Ilyen hamar levették? Pedig szerettem volna ilyet.

      Törlés
  3. Elfogyott. Megvásárolták a készletet amit szereztek :)

    VálaszTörlés